Husbilar i första klass

Utsökt teknik, bästa kvalitet och elegant design, genomtänkta funktioner i kombination med lyxig komfort, imponerande rymlighet och perfektion in i minsta detalj - det är allt detta som gör MORELO så speciell. Upptäck de 30 modellvarianterna med nästan gränslösa utrustningsalternativ.

Besök Morelo.se

Morelo Palace

Morelo Palace

MORELO PALACE visar på ett imponerade sätt hur en Första Klassens husbil bör vara. Med oöverträffad suveränitet tar den dig till de vackraste resmålen. Och du behöver bara avstå från en sak: kompromisser.

Lyx är inte bara perfektion när det gäller teknik, finish och materialkvalitet. Med 12 planlösningar att välja mellan och ytterligare 10 PALACE LINER planlösningar garanterar vi att du kan få din PALACE precis som du önskar.

Mer om Morelo Palace

Morelo Empire Liner

Morelo Empire Liner

Endast det bästa är gott nog. Det har varit utgångspunkten när vi utvecklat, designat och byggt vår MORELO EMPIRE LINER.

Här är det utseendet, linjerna och komforten som gör det lilla extra. Aldrig tidigare har fönster och dörrar integrerats så elegant. Aldrig tidigare har en husbil konstruerats med sådan omsorg. Aldrig tidigare har vi varit stoltare.

Mer om Morelo Empire Liner

Morelo Loft

Morelo Loft

När du reser med en MORELO LOFT blir allt annat sekundärt. Du har allt du behöver och ännu lite mer. LOFT kombinerar underbar komfort och lyx.

Vi vet inte om du alltid behöver det, men vi har gjort vårt bästa för att det ska finnas där när behovet finns. Med sju modeller från 7,58 upp till 8,88 meter, passar LOFT perfekt i modellportföljen mellan HOME och PALACE.

Mer om Morelo Loft

Morelo Home

Morelo Home

Att vara eller inte vara, det är frågan som alltid har kittlat människan. MORELO HOME kan inte ge dig svaret, då dess styrka är mobilitet. Den är byggd för att erbjuda dig perfekta ögonblick och fantastiska resmål. HOME är förstås på inget vis underlägsen sina större syskonmodeller.

Med fyra planlösningar för Fiat Ducato eller Iveco Daily och en högklassig påbyggnad är vår minsting storslagen på alla sätt.

Mer om Morelo Home

a

Hitta din närmaste återförsäljare

Våra många återförsäljare finner du i stort sett över hela Sverige. Från Luleå i norr och ända ner till de sydligaste delarna av landet.

Copyright © Bergholm 2017. Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar på hemsidan.