Filmer

TV4 Nyhetsmorgon om campinglivet

Här kan du se ett klipp från TV4 nyhetsmorgon där Lars Bergholm visar Jenny Strömstedt hur campinglivet kan se ut i husbilen Knaus Sun I 900 samt husvagnen Knaus Südwind 650 PXB.

Så klimatsmarta är campingfordon

Enkelt förklarat hur klimatsmart du kan semestra med husbil.


Så fungerar fordonsskatten

Enkelt förklarat hur fordonsskatten fungerar.

Klimatsmart semester med Knaus

Det klimatsmarta alternativet

Tabbert Vivaldi

En klassiker rakt igenom

Läs mer
Weinsberg CaraOne

Packa, koppla på och åk: Med en CaraOne tar du dig till dina privata smultronställen när som helst.

Läs mer
Weinsberg CaraCore

När vi började utveckla CaraCore satte vi målen högt redan från början. Vi ville skapa ett mästerverk som skulle bli flaggskeppet i WEINSBERGS husbilsprogram.

Läs mer
Knaus Sky Ti Platinum Selection

KNAUS SKY TI är det perfekta sättet att njuta av semestern.

Läs mer
Knaus L!VE I

Med Knaus L!VE I har vi skapat en unik husbil i det helintegrerade segmentet.

Läs mer
Svensk camping - Sveriges största semesterboende

2018 blev ytterligare ett rekordår för svensk camping. Antalet husvagnar och husbilar uppgår till mer än 385 000 och gästnätterna på Sveriges campingplatser fortsätter att slå nya rekord. Filmen är framtagen av SCR Svensk Camping och Husvagnsbranschens Riksförbund.

CI Magis 74 XT

En attraktiv, bekväm och pålitlig husbil. Magis, en idealisk husbil att närma sig friluftslivet med. En mindre och funktionell modell för behagliga vistelser och resor för familjer eller par. Mångsidighet och högsta boendekomfort tack vare flera versioner och planlösningar. En fantastisk husbil på alla

CI Magis 82 Integral

Magis Integral tar allt vi älskar med Magis och förpackar det i en helintegrerad husbil med hög flexibilitet. Modern teknik möter familjevänlig design där stor vikt har lagts vid hög komfort och praktiska förvaringslösningar. Det eleganta formspråket fulländar helhetsintrycket i en smart, säker

Knaus L!VE TI

L!VE TI är en fullt anpassningsbar reskamrat med förstklassig kvalitet och ett unikt prisförhållande som tål att jämföras.

Knaus Deseo

Vår allroundvagn. Förra säsongen började revolutionen med TRAVELINO - nu tar vi nästa steg med den nya DESEO. Tack vare den senaste FibreFrame-tekniken kan vi göra DESEO ännu mer flexibel och rymligare. Med den anpassningsbara konstruktionen och framtidsinriktade designen säkerställer vi den perfekta balansen mellan lastyrymme och bostad så att även två fullstora motorcyklar kan transporteras. På destinationen blir DESEO till en fullt utrustad, bekväm husvagn. Praktiskt, eller hur?

Weinsberg CaraCompact Edition [Pepper]

Utforska nya vägar på din semester med Weinsberg CaraCompact Edition Pepper. Två smarta planlösningar, båda utrustade med 160 HK motor, 16" aluminiumfälgar, tv-hållare, media-paket och mycket mer. Nu till kampanjpris!

Knaus Van Ti Plus

Vi har kombinerat det bästa från två världar: De smidiga egenskaperna hos Knaus Van Ti och de goda köregenskaperna hos MAN TGE har resulterat i en unik husbil som gör din reslust gränslös. Den tar sig fram lika bra på hisnande serpentinvägar och hoppiga grusvägar som på snöiga vintervägar och exotiska landsvägar. Res vart du vill!