Nyheter

9 apr 2024

Happy Family Days hos våra återförsäljare!

Vi vet att familjer älskar husvagn och campinglivet – och vi älskar familjer! Därför anordnar vi, tillsammans med flera av våra återförsäljare, Happy Family Days under april och maj. Nedan kan du se vilka återförsäljare som arrangerar aktiviteter när, och vad de planerat. Gemensamt för samtliga är att det bjuds på något gott att äta och något roligt sker på plats! Listan uppdateras och mer information tillkommer löpande.

Läs mer

29 feb 2024

Eldrivet och premium när Bergholm ställer ut på ny mässa

I mars är det premiär för en ny branschmässa i huvudstaden – Stockholm Husvagn Husbil. Bergholm kommer att vara på plats med ett tjugotal från varumärkena Knaus, Weinsberg och Morelo. Lars Bergholm är företagets vd och ser fram emot mässan: – Det känns riktigt kul att addera Stockholm Husvagn Husbil till vår lista över mässor 2024. Stockholm är en viktig region och vi tror att vårt utbud av smidiga fordon och eldrivna alternativ passar utmärkt för mässans målgrupp.

Läs mer

20 sep 2023

Bergholm ser tydlig trend mot mindre fritidsfordon som ger lägre klimatavtryck

Bergholm Försäljning i Kristinehamn var ett av de företag som medverkade på årets husvagns- och husbilsmässa på Elmia i Jönköping, som lockade 31 150 besökare.

Läs mer

30 aug 2023

Bergholm på Elmia Husvagn Husbil: Husvagn för elbilar och smidiga fordon

Innovativ teknik och lätta fordon med maximerad funktion på komprimerad yta. Det är genomgående för de husvagns- och husbilsnyheter Bergholm presenterar under Elmia Husvagn Husbil i Jönköping 6–10 september. – Knaus nya lättviktshusvagn Yaseo är riktigt spännande, det finns bara två exemplar i världen och ett av dem är på tillfälligt besök i Sverige just under mässan, säger Lars Bergholm, vd på Bergholm.

Läs mer

24 aug 2023

Nyheter 2024: Weinsberg satsar på vanlife

Omvärldsläget till trots har Weinsberg inte bromsat inför 2024 års produktlanseringar. Nya husbilsmodeller och layouter väntar och mycket följer det mindre, lättare och smidigare spåret. Dels med miljöperspektivet i åtanke, dels för att underlätta för nybörjare. – Vanlife har blivit en enorm trend de senaste åren, vilket vi ser att Weinsberg har tagit fasta på inför 2024. Nu går det att köpa en färdig vanlifebil, CaraLife. De som inte är proffs på att bygga, svetsa och renovera fordon kan nu också hoppa på trenden, säger Patrik Jonsson, platschef på Bergholm.

Läs mer

23 aug 2023

Innovation och design i fokus när Tabbert Senara gör debut 2024

Tabbert presenterar sin nya produktinnovation för modellår 2024: Senara. En modell som särskiljer sig från Tabberts nuvarande sortiment med en futuristisk design där ledordet ”more is more” har fått sätta prägeln, både interiört och exteriört. En modern husvagn, där praktiska funktioner står i centrum.

Läs mer

22 aug 2023

Bergholm investerar 3 miljoner i solceller

Medvetna val för att minska verksamhetens miljöpåverkan, det är vad Bergholm Försäljning vill göra. Nu tar Kristinehamnsföretaget ytterligare ett kliv och monterar solceller på taket till anläggningen i Kristinehamn.

Läs mer