Nyheter

30 mar 2021

Certifierad verkstad ger ökad trygghet för både kunder och personal

Nyligen fick Kristinehamns Fritidsservice kvalitetsstämpeln Certifierad Verkstad. Det innebär att verksamheten lever upp till högt ställda krav inom såväl kvalitet som miljö och arbetsmiljö. Något som ger struktur och trygghet för både kunder och medarbetare. – Vi har höjt ribban ännu lite mer, fått ännu bättre rutiner och högre skärpa, vilket också gör att vi kan ta ännu bättre hand om kunderna och deras fordon, säger Klas Bergman, platsansvarig på Kristinehamns Fritidsservice.

Läs mer

2 feb 2021

Alvesta Husvagn & Fritid utökar med fyra nya märken från Bergholm

Nu har Alvesta Husvagn & Fritid bestämt sig för att ta nästa steg i sin snart 24-åriga historia. Efter drygt ett år som fri handlare utökar man nu med husvagnar och husbilar från inte mindre än fyra nya varumärken och blir återförsäljare av tyska Knaus, Weinsberg, T@B och Tabbert. – Vi har klarat oss väldigt bra som fri handlare men efter att ha varit uppvaktad av i stort sett alla de större varumärkena tyckte vi att det kändes mest rätt att börja samarbeta med Bergholm, säger Jan Saxmo, grundare och vd på Alvesta Husvagn & Fritid

Läs mer

19 nov 2020

Nu kan du bygga din egen husvagn eller husbil i datorn innan du besöker butik

Nu blir det ännu enklare att köpa husbil och husvagn i Sverige. Bergholm Försäljning lanserar nämligen en avancerad fordonskonfigurator, i vilken intresserade köpare kan bygga och designa sitt eget fritidsfordon precis som de vill hemma vid datorn. – Det finns inget motstycke i vår bransch på den svenska marknaden, säger Lars Bergholm, vd på Bergholm Försäljning, generalagent för sju husbils- och husvagnsvarumärken i Sverige.

Läs mer

28 okt 2020

Upplev Sverige i vinter – hyr husbil med 20 % rabatt

Snön har fallit på några platser i landet, och om inte annat säger kalendern att vintern är här. Oavsett var i landet du bor är även vintern en härlig tid att komma ut, andas frisk luft och uppleva nya saker.

Läs mer

21 okt 2020

Kraftig ökning av husbilsreparationer på Kristinehamns Fritidsservice - så tar du hand om ditt fordon inför vintern

På Kristinehamns Fritidsservice för husvagnar och husbilar har det varit högt tryck sedan tidig vår. Här har man haft nästan dubbelt så många reparations- och serviceärenden som tidigare år. Och trenden ser ut att hålla i sig. Företagets servicerådgivare Niklas Wiberg, tipsar om vad du själv kan göra innan du ställer av fordonet för vintern.

Läs mer

2 okt 2020

Nya plåtisar erbjuder marknadens största bäddyta och toppläge med stilfullt och smart popup-tak

Knaus och Weinsbergs campervans för 2021 erbjuder det bästa av två världar – en kombination av plåtisens kompakta och smidiga egenskaper med extra utrymme tack vare ett nyutvecklat popup-tak och marknadens största bäddyta.

Läs mer

22 sep 2020

Weinsberg CaraCito – genomgående modern och helt elektrisk husvagn för medvetna och bekväma campare

CaraCito, den första helt eldrivna husvagnen från Weinsberg, är unik på många sätt – helt utan gasol och med kompressorkyl, elspis, elektrisk uppvärmning och klimatanläggning som standard. CaraCito är en bekväm, smart och modern vagn.

Läs mer