Nyheter

30 nov 2022

Är du vår nästa kollega?

Läs mer

20 sep 2022

Nya målgrupper mötte nya produkttyper på mässa

När Elmia Husvagn Husbil var tillbaka för första gången efter pandemin gjorde Bergholm en stor satsning och visade över 100 fordon. Montern om 5300 kvm rymde nyheter från Knaus, Weinsberg, Tabbert, T@b, Morelo, CI och Roller Team. 2023 års nyheter togs emot väl och drygt 130 fordon såldes under den efterlängtade mässan.

Läs mer

5 sep 2022

Jubilaren Bergholm på plats när Elmia Husvagn Husbil gör comeback

När mässan Elmia Husvagn Husbil öppnar dörrarna i Jönköping 7 – 11 september är det första gången sedan 2019. Bland de medverkande aktörerna finns den nyblivna 30-åringen Bergholm Försäljning AB, en av Sveriges största importörer av husvagnar och husbilar. I den rekordstora montern visas cirka 100 fordon från Knaus, Weinsberg, Tabbert, T@B, Morelo, CI och RollerTeam.

Läs mer

21 jun 2022

Bergholm utökar i Stockholm-Mälardalen med tre nya återförsäljare för modellåret 2023

Nu förstärker Bergholm Försäljning i Kristinehamn sin position i Stockholm-Mälardalen. Detta tack vare helt färska avtal med tre väletablerade återförsäljare, som har lång erfarenhet av fritidsfordon. Det handlar om Nyströms Bilar i Västerås, Caravan i Eskilstuna och Caravanhallen i Storstockholm som har två anläggningar, i Södertälje och Haninge.

Läs mer

15 dec 2021

Nytt rekordår med nya målgrupper!

Pandemi, Covid, flockimmunitet, Folkhälsomyndigheten, Tegnell, hemester och svemester, Det är bara några av alla nya ord och namn vi fått stifta närmare bekantskap med under det senaste året, ett år som inneburit att vår bransch visar rekordsiffror i väldigt många fall.

Läs mer

18 okt 2021

Rekordintresse på camping-mässa: 150 sålda fordon till ett värde av ca 120 mkr

Pandemin har gett camping ett rejält uppsving, så pass att det uppstått en brist på fritidsfordon. På mässan Smaka på Camping på Elmia i Jönköping visade husbils- och husvagnsimportören Bergholm 111 fordon för cirka 7 000 besökare. – Det är fantastiskt roligt att så många delar vår stora passion och vill vara en del av campinglivsstilen, säger vd Lars Bergholm.

Läs mer

8 sep 2021

Bergholm arrangerar egen mässa på Elmia: Smaka på Camping

Den 14–17 oktober kommer ett 100-tal husbilar, husvagnar och campervans att fylla mässhall A på Elmia i Jönköping. Det är husbils- och husvagnsimportören Bergholm som arrangerar mässan Smaka på Camping, som visar upp 2022 års nyheter. Mat, dryck och musik förgyller upplevelsen och ger en smak av det goda campinglivet.

Läs mer