Nyheter

21 okt 2020

Kraftig ökning av husbilsreparationer på Kristinehamns Fritidsservice - så tar du hand om ditt fordon inför vintern

På Kristinehamns Fritidsservice för husvagnar och husbilar har det varit högt tryck sedan tidig vår. Här har man haft nästan dubbelt så många reparations- och serviceärenden som tidigare år. Och trenden ser ut att hålla i sig. Företagets servicerådgivare Niklas Wiberg, tipsar om vad du själv kan göra innan du ställer av fordonet för vintern.

Läs mer

2 okt 2020

Nya plåtisar erbjuder marknadens största bäddyta och toppläge med stilfullt och smart popup-tak

Knaus och Weinsbergs campervans för 2021 erbjuder det bästa av två världar – en kombination av plåtisens kompakta och smidiga egenskaper med extra utrymme tack vare ett nyutvecklat popup-tak och marknadens största bäddyta.

Läs mer

22 sep 2020

Weinsberg CaraCito – genomgående modern och helt elektrisk husvagn för medvetna och bekväma ampare

CaraCito, den första helt eldrivna husvagnen från Weinsberg, är unik på många sätt – helt utan gasol och med kompressorkyl, elspis, elektrisk uppvärmning och klimatanläggning som standard. CaraCito är en bekväm, smart och modern vagn.

Läs mer

11 sep 2020

Eldrivet, pop up-tak och premiärvisning för Bergholm

Premiärvisningar, roadshow och bokade visningar på hemmaplan. Så presenterar Bergholm och deras återförsäljare husvagns- och husbilsnyheterna 2021 när Elmiamässan har ställts in i pandemins spår. – Efterfrågan på fritidsfordon är oerhört stor och vi har många superfina nyheter att presentera för våra kunder. I speciella tider som dessa gäller det att inte ställa in utan att ställa om – att hitta nya vägar och se möjligheterna", säger Lars Bergholm, vd på Bergholm.

Läs mer

10 sep 2020

Lindströms Husbilar & Husvagnar ny återförsäljare av Knaus husbilar i Enköpingsområdet

Familjeföretaget Lindströms Husbilar & Husvagnar accelererar och erbjuder nu husbilar från det tyska varumärket Knaus. Familjeföretaget är därmed ny återförsäljare för Knaus husbilar i Enköpingsområdet.

Läs mer

2 sep 2020

Husvagns- och husbilstillverkaren Knaus Tabbert mot börsen med 780 miljoner euro i omsättning - Svenske importören räknar med fler fordon i landet

En av pandemins och den påföljande ”hemesterns” effekter har varit rekordförsäljning av husbilar och husvagnar i Europa. För att möta en fortsatt stor efterfrågan har tyska bolaget Knaus Tabbert AG, en av Europas ledande tillverkare av fritidsfordon, tillkännagett att man har för avsikt att börsnoteras på Frankfurtbörsen. I Sverige kommer detta framförallt märkas hos Bergholms Försäljning AB och deras närmare 30 återförsäljare, som är de som erbjuder Knaus Tabberts fordon över hela landet.

Läs mer

14 aug 2020

Att campa är smart – på flera sätt

Sommaren börjar gå mot sitt slut men campingsäsongen är långt från över. Om den ens tar slut. Med dagens fritidsfordon, svenskarnas livsstil och fordonens användningsområden är det mer rätt att prata i termerna låg- och högsäsong. Förutom den frihet, flexibilitet och tillgänglighet som följer med husvagn och husbil är det också sett till klimatet, ett av de bästa sätten att semestra.

Läs mer