Nyheter

20 maj 2019

Nu drar vi till Tyskland och Italien

Snart har halva 2019 passerat – då är det dags att se vad 2020 har att erbjuda för nyheter.

Läs mer

17 maj 2019

Hyr husbil i sommar – smidigt och tryggt med Rent and Travel

Hyreskonceptet Rent and Travel är lanserat och erbjuder en helt ny möjlighet för svenska resenärer. De första uthyrningsstationerna är igång och bokningen öppen. Fram till sista maj ges dessutom 20 procent rabatt på alla bokningar så tveka inte – boka husbil och förbered dig på ett bekvämt sätt att semestra.

Läs mer

20 mar 2019

Bergholm står bakom Husbilskampen

En ny bränsledeklarationsnorm är planerad att träda i kraft från och med 1 september 2019. Den innebär att nya husbilar kan komma att få en högre fordonsskatt än de bilar som säljs idag.

Läs mer

19 mar 2019

Arvingarna i turnébuss från Knaus

I do, I do, I do... Bra jobbat, grabbar. En snygg sjätteplats i den svenska Melodifestivalen – klart Arvingarna levererade då finalen avgjordes i Friends Arena.

Läs mer

19 dec 2018

Tack för i år – nu laddar vi för 2019

Det är dags att summera ännu ett år.

Läs mer

18 dec 2018

Knaus frontar frontköket

En känsla av rymd, större ytor och mer förvaring. Det är några av fördelarna när köket placeras längst fram i husvagnen, vilket nu är fallet i tre av Knaus Südwinds planlösningar.

Läs mer

21 nov 2018

Bli en del av Rent and Travel

Uthyrningskonceptet Rent and Travel lanserades av Knaus Tabbert Group i Tyskland 2015 och har blivit en stor succé. När vi nu lanserar konceptet i Sverige kommer vi att bli den första och enda aktören som har stationer för uthyrning av husbilar över hela landet. – Vi har flera stationer på gång och ressugna kunder kommer kunna göra en bokning redan nu i vinter, säger Mats Danielsson, ansvarig för Rent and Travel på Bergholm.

Läs mer