Nyheter

19 nov 2020

Nu kan du bygga din egen husvagn eller husbil i datorn innan du besöker butik

Nu blir det ännu enklare att köpa husbil och husvagn i Sverige. Bergholm Försäljning lanserar nämligen en avancerad fordonskonfigurator, i vilken intresserade köpare kan bygga och designa sitt eget fritidsfordon precis som de vill hemma vid datorn. – Det finns inget motstycke i vår bransch på den svenska marknaden, säger Lars Bergholm, vd på Bergholm Försäljning, generalagent för sju husbils- och husvagnsvarumärken i Sverige.

Läs mer

28 okt 2020

Upplev Sverige i vinter – hyr husbil med 20 % rabatt

Snön har fallit på några platser i landet, och om inte annat säger kalendern att vintern är här. Oavsett var i landet du bor är även vintern en härlig tid att komma ut, andas frisk luft och uppleva nya saker.

Läs mer

21 okt 2020

Kraftig ökning av husbilsreparationer på Kristinehamns Fritidsservice - så tar du hand om ditt fordon inför vintern

På Kristinehamns Fritidsservice för husvagnar och husbilar har det varit högt tryck sedan tidig vår. Här har man haft nästan dubbelt så många reparations- och serviceärenden som tidigare år. Och trenden ser ut att hålla i sig. Företagets servicerådgivare Niklas Wiberg, tipsar om vad du själv kan göra innan du ställer av fordonet för vintern.

Läs mer

2 okt 2020

Nya plåtisar erbjuder marknadens största bäddyta och toppläge med stilfullt och smart popup-tak

Knaus och Weinsbergs campervans för 2021 erbjuder det bästa av två världar – en kombination av plåtisens kompakta och smidiga egenskaper med extra utrymme tack vare ett nyutvecklat popup-tak och marknadens största bäddyta.

Läs mer

22 sep 2020

Weinsberg CaraCito – genomgående modern och helt elektrisk husvagn för medvetna och bekväma campare

CaraCito, den första helt eldrivna husvagnen från Weinsberg, är unik på många sätt – helt utan gasol och med kompressorkyl, elspis, elektrisk uppvärmning och klimatanläggning som standard. CaraCito är en bekväm, smart och modern vagn.

Läs mer

11 sep 2020

Eldrivet, pop up-tak och premiärvisning för Bergholm

Premiärvisningar, roadshow och bokade visningar på hemmaplan. Så presenterar Bergholm och deras återförsäljare husvagns- och husbilsnyheterna 2021 när Elmiamässan har ställts in i pandemins spår. – Efterfrågan på fritidsfordon är oerhört stor och vi har många superfina nyheter att presentera för våra kunder. I speciella tider som dessa gäller det att inte ställa in utan att ställa om – att hitta nya vägar och se möjligheterna", säger Lars Bergholm, vd på Bergholm.

Läs mer

10 sep 2020

Lindströms Husbilar & Husvagnar ny återförsäljare av Knaus husbilar i Enköpingsområdet

Familjeföretaget Lindströms Husbilar & Husvagnar accelererar och erbjuder nu husbilar från det tyska varumärket Knaus. Familjeföretaget är därmed ny återförsäljare för Knaus husbilar i Enköpingsområdet.

Läs mer