Nyhet

27-årig utställare visar fler fordon än någonsin och presenterar nya konceptet Rent & Travel

Bergholm storsatsar på mässan Elmia Husvagn Husbil och kommer i år att visa upp fler fordon än någonsin. Totalt handlar det om runt 90 husbilar och husvagnar. Bergholm, som varit med på mässan sedan bolaget grundades, presenterar flera nyheter, bland annat sitt uthyrningskoncept för husbilar: Rent and Travel.

Elmia Husvagn Husbil är Skandinaviens största mässa inom sitt slag och årets besökare har mycket att se fram emot. 2019 visas fler husvagnar och husbilar än någonsin. Så även i Bergholms monter där bolaget tillsammans med sina återförsäljare visar runt 90 fordon.

– Elmia är startskottet för det nya modellåret och vi presenterar många spännande nyheter i vår monter. Allt från mindre standardfordon till stora lyxiga modeller. Bland annat har vi fler fyrhjulsdrivna husbilar och fordon för åretruntresenärer än tidigare. En annan efterfrågad nyhet är husvagnar med nedfällbara bäddar, säger vd Lars Bergholm. 

Bergholm är en av landets största importörer av husvagnar och husbilar. Tillsammans med sina återförsäljare har man också sett ett växande intresse för att hyra semesterfordon. Därför breddade Bergholm i våras sin verksamhet genom att lansera uthyrningskonceptet Rent and Travel i Sverige.

– Responsen har varit fantastisk och husbilarna har varit fullbokade hela sommaren. Det är också många företagare som vill ansluta till konceptet och fler uthyrnings-stationer är på gång. Vår ambition är att finnas över hela landet, säger Lars Bergholm.

Rent and Travel har en given plats i Bergholms monter där intresserade resenärer och potentiella uthyrare tas emot. Idag kan kunderna hämta upp sin husbil i Kristinehamn, Norrköping, Stockholm/Arlanda och Jönköping/Tenhult.

Bergholm och företagets återförsäljare ställer ut i monter D01:42.

Publicerat 2019-09-06