Nyhet

Bli en del av Rent and Travel

Uthyrningskonceptet Rent and Travel lanserades av Knaus Tabbert Group i Tyskland 2015 och har blivit en stor succé. När vi nu lanserar konceptet i Sverige kommer vi att bli den första och enda aktören som har stationer för uthyrning av husbilar över hela landet. – Vi har flera stationer på gång och ressugna kunder kommer kunna göra en bokning redan nu i vinter, säger Mats Danielsson, ansvarig för Rent and Travel på Bergholm.

Efter ett intensivt uppstartsarbete är det mesta på plats och det finns ett stort intresse för tjänsten, både bland potentiella uthyrare och slutkonsumenter som vill hyra. Redan innan den första stationen öppnat finns en efterfrågan från tyska turister som önskar semestra med husbil i Sverige. Även här på hemmaplan vill många hyra husbil för att själva prova på det semestersätt som blivit så populärt de senaste åren.

Rent and Travel gör det enkelt att ge sig ut på vägarna i en högkvalitativ husbil. För uthyrare kan konceptet vara ett sätt att utveckla ett befintligt företag, bredda en säsongsberoende verksamhet eller nyttja en oanvänd uppställnings- eller garageyta. Och ännu finns det chans att bli en av de första svenska uthyrningsstationerna i Rent and Travels regi.

– För att göra det så bra, enkelt och tryggt som möjligt för både uthyrare och kunder har vi tagit fram en paketlösning med bland annat utbildning, försäkring och bokningsprogram, säger Mats Danielsson.

Vill du veta mer om vad det innebär att vara uthyrare för Rent and Travel? Skicka ett mail till mats@bergholm.com eller följ utvecklingen på rentandtravel.se – en ny hemsida släpps inom kort! 

Publicerat 2018-11-21