Nyhet

Direkt positiva reaktioner när Powersport Center i Sundsvall breddar utbudet – ska sälja och serva även husvagnar och husbilar

Tanken som funnits där sedan start blir nu verklighet när Powersport Center breddar utbudet och erbjuder fritidsfordon för året runt-aktiviteter i form av husvagnar och husbilar. Genom satsningen blir Powersport Center exklusiv återförsäljare i området av populära varumärken som Knaus, Weinsberg, Tabbert, CI och Rollerteam.

Powersport Center i Nacksta öppnade portarna i oktober 2019 och har sedan dess drivit försäljning och serviceplats för fritidsfordon som skotrar, motorcyklar, fyrhjulingar, mopeder och släpvagnar. Powersport Center drivs av vd Per Boström tillsammans med ägarna Tomas och Linda Aronsson. Makarna har själva haft husbil i många år och campat såväl sommar som vinter. Avsikten att erbjuda även husvagnar och husbilar har funnits sedan start och blir verklighet från och med andra halvan av april.

– Intresset för camping är stort i hela landet, inte minst i vårt upptagningsområde och vi vill vara det självklara valet för kunder i Sundsvallsregionen. Genom att addera husvagnar och husbilar till vårt redan breda utbud av fritidsfordon kan vi ge kunderna en helhetsupplevelse, säger Tomas Aronsson, ägare av Powersport Center. 

Satsningen görs i samarbete med husvagns- och husbilsimportören Bergholm som har ett nätverk av återförsäljare över hela landet. Med kända varumärken som Knaus, Weinsberg, Tabbert, CI och Rollerteam kommer Powersport Center att erbjuda ett brett sortiment och något för alla smaker. Att efterfrågan är stor har Per och hans kollegor redan märkt.

– Eftersom vi är nya återförsäljare skickade Bergholm ett brev till sina redan befintliga kunder i området för att berätta om oss och responsen var fantastisk. Redan första dagarna fick vi ett 20-tal samtal från personer som undrade om vi var igång. Det här är ett nytt område för oss och jag måste erkänna att vi blev lite överrumplade av alla samtal. Det känns sannerligen som att satsningen är efterlängtad, säger Per Boström.

I samband med satsningen kompletteras de befintliga lokalerna på cirka 1 700 kvm med omkring 2 000 kvm inhägnad uppställningsyta för husvagnar och husbilar utomhus. Dessutom kommer medarbetarna på verkstaden i och med satsningen också hjälpa kunder med service på husvagnarnas och husbilarnas bodel.

Publicerat 2020-04-15