Nyhet

Hyr husbil i sommar – smidigt och tryggt med Rent and Travel

Hyreskonceptet Rent and Travel är lanserat och erbjuder en helt ny möjlighet för svenska resenärer. De första uthyrningsstationerna är igång och bokningen öppen. Fram till sista maj ges dessutom 20 procent rabatt på alla bokningar så tveka inte – boka husbil och förbered dig på ett bekvämt sätt att semestra.

Försäljningen av fritidsfordon har ökat under många år. Samtidigt har vi sett en växande efterfrågan på att hyra husbilar. Därför har Bergholm, i samarbete med Knaus Tabbert Group i Tyskland, tagit hyreskonceptet Rent and Travel till Sverige.

– Med Rent and Travel får även den som inte vill äga sin husbil möjlighet att uppleva friheten som kommer med att resa på detta sätt. Sverige är ett underbart land att resa i. Vi har en fantastisk natur, många sevärdheter och fina platser att besöka, säger Erika Johnson, bokningssupport på Bergholm.

Dessutom finns en mängd campingar och ställplatser. Många erbjuder mycket mer än ”bara” en plats att övernatta på – perfekt för den som vill aktivera sig och de som vill stanna lite längre på en plats.

Rent and Travel kommer att bli den första kedjan med uthyrningsstationer över hela landet. I nuläget finns uthyrare i Kristinehamn, Luleå och Norrköping och fler stationer på nya orter är på gång. Målet är att det aldrig ska vara långt till närmaste Rent and Travel-station, oavsett var i landet man bor.

– Rent and Travel startade i Tyskland 2015 och har blivit en stor succé med ett hundratal stationer. Sverige är först ut här i norr men det finns planer på vidare lanseringar i Norden, berättar Erika Johnson.

Varumärket och konceptet Rent and Travel bygger på trygghet och hög servicenivå. Exempelvis är det alltid fritt att lämna sin privata bil hos uthyraren. Dessutom ingår en grundläggande helförsäkring och samtliga husbilar har assistans och mobilitetsgaranti om något skulle hända under resan.

Till och med 31 maj får alla som bokar en husbil 20 procent rabatt på hela bokningen, samt fria mil. Det betyder mer pengar till alla roliga upplevelser och sevärdheter som dyker upp längs vägen!

För mer information och priser, besök www.rentandtravel.se

Publicerat 2019-05-17