Nyhet

Importörens uppmaning: ”Beställ ditt fordon nu för att säkra semestern 2022”

Inställda mässor och extrem efterfrågan får husvagns- och husbilsimportören Bergholm att ställa om och genomföra sin största satsning någonsin för att säkra campingsugna svenskars semesterbehov. Under kampanjen Open Dealer Days den 8-30 september visas ett stort antal nya fritidsfordon från modellåret 2022, digitalt via väljdinsemester.se och hos återförsäljarna. Och den som vill ha ett nytt fordon till nästa sommar gör klokt i att inte vänta, för efterfrågan är stor över hela Europa.

– Modellåret 2022 bjuder på en mängd fina och spännande nyheter som vi naturligtvis vill presentera för den svenska marknaden. Eftersom flertalet mässor har ställts in och vi vet att många vill se nyheterna anordnar vi den rikstäckande kampanjen Open Dealer Days tillsammans med våra återförsäljare. För att ge kunderna bästa möjliga upplevelse har vi byggt ett grymt digitalt showroom samtidigt som vi visar nya fordon hos återförsäljarna, säger Robert Magnusson, försäljningschef på Bergholm.

Kampanjen är en förlängning av Knaus Tabberts sommarkampanj och arrangeras i Sverige den 8 till 30 september. Under Open Dealer Days finns möjlighet att spara upp till 50 000 kr på utvalda fordonsmodeller och upp till 60 procent på utvalda tillbehör. 

– Vi vill göra allt vi kan för att hjälpa kunder att hitta just sitt drömfordon och har valt att köra kampanjen nu för att kunna visa upp så många fordon som möjligt. Modeller som inte finns här kan man ändå få en riktigt bra visning av genom våra digitala rundvandringar, säger Robert Magnusson och fortsätter:

– Efterfrågan på fritidsfordon är stor i hela Europa så den som vill ha ett nytt fordon till sommaren 2022 bör inte vänta för länge med att bestämma sig.

Ett stort antal husvagnar och husbilar kan utforskas genom digitala rundvandringar. Dessa och mer information finns tillgängliga på väljdinsemester.se. På plats hos återförsäljarna runt om i landet fylls det löpande på med nya husbilar och husvagnar. För att sprida budskapet väljer Bergholm att gå ut brett, bland annat i en rikstäckande kampanj via TV4.

I kampanjen Open Dealer Days ingår husvagnar och husbilar från de kända varumärkena Knaus, Tabbert, Weinsberg och T@B. Under kampanjveckorna kan deltagare dessutom tävla om en vecka med husbil från uthyrningsföretaget Rent and Travel. En lycklig vinnare utses per vecka.

De digitala rundvandringarna finns på väljdinsemester.se samt på Bergholms Youtube-kanal.

Publicerat 2021-09-02