Nyhet

Knaus Tabbert och Bergholm lanserar nytt hyreskoncept för husbilar

Flera år i rad har den svenska husbilsförsäljningen nått nya rekord. Det stora intresset för fritidsfordon har bidragit till att importören Bergholm och den tyska tillverkaren Knaus Tabbert lanserar ett nytt hyreskoncept på den svenska marknaden.

På Elmia Husvagn Husbil 5–9 september kommer Bergholm, tillsammans med Knaus Tabbert, att presentera det riksomfattande hyreskonceptet Rent And Travel.
– Vi är redan igång med det här i Tyskland och i Storbritannien, där det blivit en stor succé. Det finns i dag över 1450 enheter att hyra och vi samarbetar med över 350 resebyråer och 120 uthyrningsstationer. Nu är tiden inne för att ta det vidare även till Sverige, då vi vet att det finns en stor efterfrågan, säger Emanuel Ponzo Dieu, som är internationaliseringsansvarig för projektet.

Tillsammans med Bergholm i Kristinehamn blir steg ett att hitta intressenter runt om i Sverige för att kunna starta upp så kallade ”One stop shops”.
Rent And Travel är ett varumärke och koncept som ska bygga på en hög servicefaktor och på samma personliga kontakt som i dag finns med våra återförsäljare av husvagnar och husbilar. Det ska vara smidigt för både uthyrare och slutkund. Konceptet gör det enkelt att starta upp en ny uthyrningsverksamhet samtidigt som det ger slutkunderna samma upplevelse, säkerhet och trygghet oberoende av vilken Rent And Travel-station de uppsöker. Vi lägger stor vikt vid att leverera den bästa möjliga hyrupplevelsen, säger Mats Danielsson, ansvarig från Bergholm.

I Bergholms monter i D-hallen på Elmia Husvagn Husbil, 5–9 september, finns representanter för Rent And Travel på plats för att berätta mer om det nya konceptet.

Publicerat 2018-09-03