Nyhet

Stora Nolia inleder mäss-hösten

För en del är den efterlängtade sommaren snart över. Andra ser starten på den bästa tiden av året. – Först Stora Noliamässan i augusti, sedan Elmia i september. För oss finns det inget mer stimulerande att möta våra återförsäljare och kunder, säger Patrik Jonsson, försäljningsansvarig på Bergholm.

Två stora fritidsmässor inom en dryg månad – det är vad som väntar Bergholm från Kristinehamn, en av landets största importörer av husvagnar och husbilar och med 26 återförsäljare i hela landet.

Inledningsvis handlar det om årets upplaga av Stora Nolia, som äger rum 3–11 augusti. I vanlig ordning och enligt tradition kommer Bergholm att finnas på plats och vara representerade i två montrar om totalt cirka 1 000 kvadratmeter.

I den ena kommer ett 20-tal modeller av varumärkena Knaus och Weinsberg att exponeras. I den andra tar premiummärket Morelo plats med 3–4 ekipage.

– Vi kommer bland annat att visa upp årets stora nyhet från Knaus. Van TI Plus är med sin fyrhjulsdrift helt perfekt för exempelvis de som vill ut i skog och mark eller då det är dags för skidresan och snörik terräng. Dessutom kommer premiummärket Morelo att presenteras i egen monter, säger Patrik Jonsson.

Två uppskattade sommarkampanjer från Knaus till specialpriser kommer också att möta besökarna på mässan.

Knaus Sport 460 EU

En vagn fylld av innovation med spännande planlösning där kunden bestämmer. Exempelvis om de båda enkelsängarna ska förvandlas till en bekväm dubbelsäng. Dessutom specialanpassad för det nordiska klimatet med ibland kyliga morgnar. För visst är det skönt att kliva upp och sätta fötterna på ett uppvärmt golv…

Knaus 540 FDK

Den perfekta vagnen för familjen med yngre barn. En integrerad barnkammare skapar extra utrymme och naturligtvis en plats för såväl lek som mys. Även här ingår inbjudande golvvärme att placera tassarna på för våra små.

Varumärkena Bergholm ställer ut på Noliamässan:

Knaus (husbilar och husvagnar), Weinsberg (husbilar och husvagnar), Morelo (husbilar).

Medverkande återförsäljare på Nolia:

Husvagnscenter Luleå och BW Fritid Umeå.

Fakta Noliamässan:

Startade 1962.

Alternerar mellan Piteå och Umeå. 2019 är det Umeå som arrangerar.

Pågår 3–11 augusti.

Över 500 utställare inom olika produktområden för de över 100 000 besökarnas som förväntas komma.

Bergholm kommer att finnas i montrarna 2010 & 2022.

Publicerat 2019-07-30