Nyhet

Tack för i år – nu laddar vi för 2019

Det är dags att summera ännu ett år.

Som i vanlig ordning varit oerhört inspirerande med alla våra engagerade återförsäljare. I ärlighetens namn har det dock även varit utmanande med införandet av den nya fordonsskatten och en allt svagare kronkurs.

Nu skriver vi snart 2019 – och vi har en hel del spännande att se fram emot. Till en början innebär Trettonhelgen i vanlig ordning ett startskott för många av våra återförsäljare.

Från 12 januari är det dags för CMT i Stuttgart, världens största mässa för fritid och turism, där Bergholm kommer att närvara.

Sedan väntar traditionsenlig kick-off sista helgen i januari. I år det blir det härlig fjällmiljö i Vemdalen med en och annan överraskning på programmet.

Produktmässigt är vi naturligtvis nyfikna på de första exemplaren av fyrhjulsdrivna husbilar, vilka kommer att anlända till Sverige under våren.

Vidare kommer vi på Bergholm att följa årets melodifestival lite extra under vinter och vår. Framförallt den deltävling som genomförs i Lidköping 23 februari.

En av deltagarna kommer att ta sig till staden vid Vänern i en Knaus Sun I 900 LEG. Det handlar om Arvingarna, som även kommande år lånar en husbil av oss och som lovat att jobba hårt för att visa upp sig själva och sitt nya turnéfordon.

God Jul och Gott Nytt År.

Publicerat 2018-12-19