Nyhet

Upplev Sverige i vinter – hyr husbil med 20 % rabatt

Snön har fallit på några platser i landet, och om inte annat säger kalendern att vintern är här. Oavsett var i landet du bor är även vintern en härlig tid att komma ut, andas frisk luft och uppleva nya saker.

Sverige är fantastiskt eller hur!? Man behöver verkligen inte resa långt för att komma bort och upptäcka nya saker. Sevärdheter och vacker natur finns överallt – även under denna del av året.

Många husvagnar och husbilar är anpassade för vårt nordiska klimat och vi märker att allt fler av våra kunder använder sina fordon större delar av året. För att även de som vill hyra sin husbil via Rent and Travel ska kunna göra det året runt är husbilsmodellerna vinteranpassade med bland annat dubbdäck. För den som vintercampar för första gången finns det några saker som är bra att tänka på – kontakta oss gärna för mer info!

Att vara turist i sitt eget land och närområde kan vara en riktig aha-upplevelse. Varför inte besöka Svenska Turistföreningen för inspiration och tips?

Är du nyfiken på vintercamping? Inga problem, det finns över 100 vinteröppna campingplatser i Sverige. Läs mer på CampingSverige.se.

20 % rabatt

I höst och vinter får du som bokar och reser med Rent and Travel 20 procent rabatt på resor som görs under erbjudandeperioden. Erbjudandet gäller resor som bokas mellan 1 november och 31 december 2020 och som genomförs mellan 1 november 2020 och 31 mars 2021. Kampanjen gäller alla husbilsmodeller, tillval, längd på resa och upphämtningsstationer. Läs mer om våra modeller, upphämtningsstationer med mera på Rent and Travel.

Text uppdaterad 2020-12-07

Publicerat 2020-10-28