Tävling

Byt in ditt gamla semesterfordon mot ett nytt och tävla om en smidig elcykel att ta med på kommande äventyr.


Till och med 23 april kan ni vara med och tävla om en hopfällbar elcykel av märket Ecoride till ett värde av 20 995 kr.

Tävlingsregler:
Alla som köper ett nytt semesterfordon från 2023 års modellprogram och samtidigt byter in sin gamla kan vara med i tävlingen. Köpet och inbytet ska ske hos någon av Bergholms återförsäljare. Det nya semesterfordonet ska vara av ett av följande varumärken: Knaus, Weinsberg, Tabbert eller T@b. Vinnarna utses genom lottning efter 23 april och kontaktas via mail eller telefon. Eftersom tävlingen är utformad som ett lotteri betalas ingen vinstskatt. 

Anordnare av tävlingen är Bergholm Försäljning AB. Tävlingen är helt fristående från Facebook, Instagram och andra tredjepartsleverantörer. Lycka till!

husbilar och husvagnar
Utforska ditt drömfordon

Välkommen in på en digital rundvandring

Har du inte möjlighet att besöka någon av våra återförsäljare erbjuder vi även digitala visningar. På vår Youtube-kanal kan du göra digitala rundvandringar i ett 60-tal fordon.

Våra varumärken

Knaus husbilar & husvagnar

Gränslös frihet

Med Knaus hittar du garanterat det perfekta semesterfordonet. Från varma sommardagar till kyliga vinterkvällar, äventyr med stora familjen eller en skön weekend – Knaus breda utbud av husbilar och husvagnar täcker de flesta behoven för en perfekt semester. Friheten får du på köpet.

Läs mer

Weinsberg husbilar & husvagnar

Gör din semester speciell

Weinsberg vilar på begreppen enkelt, klokt och smart och gör också skäl för desamma. Med fokus på en yngre målgrupp tillverkar man moderna husbilar och kompletta semestervagnar till mycket attraktiva priser. Weinsberg erbjuder enkla men smarta koncept.

Läs mer

Tabbert husvagnar

Kompromisslös kvalitet

Tradition, krav och kvalitet är högsta prioritet för denna husvagnstillverkare. Tabbert erbjuder premiumhusvagnar med absolut högsta krav på material, form och funktion. Experterna arbetar ständigt med utvecklingen och kombinerar elegans med funktion och design.

Läs mer

T@B husvagnar

Attraktiv och okomplicerad

Denna färgstarka husvagnstillverkare har fokuserat på mindre husvagnsmodeller med en mycket tydlig gemensam nämnare – charm. Det här är lätthanterliga, tuffa, praktiska och mycket välbyggda vagnar i uppseendeväckande former och färger, svåra att motstå.

Läs mer

Hyr husbil via Rent and Travel

Allt fler upptäcker friheten och fördelarna som kommer med en husbilssemester. Såväl barnfamiljer som kompisgäng och pensionärer väljer detta fria sätt att semestra och försäljningen av husbilar har ökat flera år i rad. För dig som är nyfiken på att resa med husbil lanserar vi nu hyreskonceptet Rent and Travel!

Boka nu
Vi finns här för dig!

Välkommen till våra återförsäljare

Hitta en återförsäljare nära dig och ta nästa steg mot ditt drömfordon.

 • Visa återförsäljare som säljer:
 • Husbilar
 • Knaus
 • Weinsberg
 • Husvagnar
 • Knaus
 • T@B
 • Tabbert
 • Weinsberg
 •  
 • Visa alla återförsäljare
Hyra husbil?
Visa upphämtningsställen
©2021, Knaus Tabbert AG Integritet