Nyhet

Eldrivet och premium när Bergholm ställer ut på ny mässa

I mars är det premiär för en ny branschmässa i huvudstaden – Stockholm Husvagn Husbil. Bergholm kommer att vara på plats med ett tjugotal från varumärkena Knaus, Weinsberg och Morelo. Lars Bergholm är företagets vd och ser fram emot mässan: – Det känns riktigt kul att addera Stockholm Husvagn Husbil till vår lista över mässor 2024. Stockholm är en viktig region och vi tror att vårt utbud av smidiga fordon och eldrivna alternativ passar utmärkt för mässans målgrupp.

På plats kommer en mix av fritidsfordon att visas: allt från smidiga campervans till större lyxåk. Den eldrivna världsnyheten Knaus Yaseo är en av de husvagnar som förväntas locka många besökare till Bergholms monter.

– Yaseo är den optimala husvagnen för elbilar, tack vare sin nätta vikt och sina kompakta dimensioner. Konstruktionen gör att luftmotståndet minskar, vilket i sin tur minskar bränsleförbrukningen – oavsett vilket drivmedel dragfordonet går på. En husvagn som är helt rätt i tiden, säger Lars Bergholm.

Trots att mindre, lättare fordon just nu befinner sig högt upp på trendskalan, så lockar även motsatsen. För de som är ute efter lyx, så visas flera husbilar från Morelo upp på mässan.

– Morelo är marknadsledande inom premiumhusbilar i Sverige och modellerna har sedan de lanserades fascinerat med sin design, höga kvalitet, förstklassiga utrustning och bekvämlighet, säger Lars Bergholm.

Med entrébiljetten får besökaren inte bara tillträde till Stockholm Husvagn Husbil, utan också båtmässan Allt för Sjön som arrangeras parallellt under samma datum – vilket bidrar en större upplevelse och mer för pengarna. 

– För den som är nyfiken på ”den andra semesterformen” är detta ett perfekt tillfälle att se bägge delar. Vi ser fram emot att träffa många båtfantaster och låta de upptäcka fördelarna med husbilar och husvagnar, säger Lars Bergholm.

Nio av Bergholms återförsäljare ställer ut på Stockholm Husvagn Husbil. Husvagnscenter i Luleå, Husvagnscenter i Valbo, RA Motor, Nyströms Bilar, Caravanhallen Södertälje/Västerhaninge, Dags Husvagnscenter, Husbilslandet, Bengt i Örkelljunga och Caravan i Eskilstuna.

– Det känns både roligt och spännande att vi är så många på plats för att tillsammans visa upp vårt breda utbud. Att Knaus dessutom är starkare än någonsin i Stockholmsområdet känns lovande, avslutar Lars Bergholm.

Stockholm Husvagn Husbil arrangeras 14–17 mars på Stockholmsmässan. Bergholm håller till i monter A03:01/A04:01.

Köp din biljett på https://stockholmhusvagnhusbil.se

Publicerat 2024-02-29