Nyhet

Innovation och design i fokus när Tabbert Senara gör debut 2024

Tabbert presenterar sin nya produktinnovation för modellår 2024: Senara. En modell som särskiljer sig från Tabberts nuvarande sortiment med en futuristisk design där ledordet ”more is more” har fått sätta prägeln, både interiört och exteriört. En modern husvagn, där praktiska funktioner står i centrum.

Inför Tabberts 70-årsjubileum var förväntningarna på årets nyheter höga, och dessa förväntningar möttes fullt ut i och med introduktionen av Senara. Även om modellen har likheter med Tabberts befintliga sortiment, är det tydligt att det finns nya innovationer både när det kommer till design och funktion. 

– Senara har något för varje behov, från kompakta 400 QD till familjevänliga 620 DMK 2.5 som är en längre barnkammarvagn. Genom att addera det där lilla extra och tänka utanför de traditionella ”Tabbert-ramarna”, har man skapat en modern serie med såväl stilrena som praktiska detaljer, säger Patrik Jonsson, platschef på Bergholm.

Senara

Husvagnen finns i sex olika planlösningar. Utbudet sträcker sig från den kompakta 400 QD 2.3, som är strax över fyra meter lång och har plats för tre personer, till 620 DMK 2.5, som med sina 6,38 meter är lämplig för stora familjer. I planlösningen finns till och med ett avskilt område med sovrum, badrum och ett separat omklädningsrum. Unikt för serien är att vissa planlösningar erbjuder upphöjda enkelsängar som enkelt kan förlängas till en dubbelsäng, och undertill finns dessutom dolt förvaringsutrymme. 

Tabberts slogan ”detaljer är inte bara detaljer” visar sig tydligt i Senaras design. Här hittar du bland annat en belyst fotovägg bakom sittgruppen, en kaffehörna, Tabbert-emblemet som pryder köksskåpens metallhandtag och inte minst, de integrerade förvaringsutrymmena i väggarna. 

Publicerat 2023-08-23